Lego city

LEGO CITY

Om Lego City

Lego City er alt det Lego, der handler om storbyen. Legetøjet er lavet så naturtro som muligt, så børnene lærer om de mange ting, der foregår i en storby. Lego City indeholder store køretøjer, bygninger, veje og meget andet. Med Lego City får fantasien frit løb. Børnene får mulighed for at skabe deres helt egen by med handlinger og personligheder. Ved at samle på Lego City kan man efterhånden bygge en storby, der fylder det meste af stuegulvet – en leg, der kan vare timer, dage og uger. En leg, man aldrig bliver træt af, og som er både lærerig, sjov og velegnet for piger og drenge i alle aldre.

Vores Lego produkter

Only4kids har et stort udvalg af legetøj fra Lego City. Lego City er inddelt i en række temaer, for eksempel Lego kystvagt, Lego brandstation, Lego politistation samt det flotte Lego City tog. Her på siden kan du se et udpluk af vores seje og sjove artikler fra Lego City.

Lego City 4-hjulet Kystvagt

Nu kan du fræse ud til ulykkesstederne i Lego City på din spritnye ATV. Med denne 4-hjulede racer kan du drøne ud over stranden og skynde dig at komme til undsætning, hvis der er nogen, der er kommet i fare under svømning. Lego City kystvagt indeholder 33 elementer, deriblandt en kystvagt minifigur. Lego City kystvagt er egnet til børn i alderen 5-12 år.

Lego City Banegård

Der er travlt på Lego City Banegård. Her er masser af toge, der skal ind på stationen, og lige så mange der kører fra stationen. Passagererne står på perronen og venter på, at det næste Lego City tog skal ankomme. Køb din billet og gå gennem tælleapparaterne, husk at få din bagage med, så du er klar til næste afgang. Æsken med Lego City banegård indeholder 387 elementer, deriblandt 4 stk. RC skinner og 5 minifigurer. Lego City banegård egner sig til børn i alderen 5-12 år.

Lego City vejbane og vejkryds

Med Lego City vejbane og vejkryds kan du bygge dine egne veje i Lego City. Pakken indeholder en plade med lige vejbane samt en plade med et vejkryds. Begge plader måler 25×25 cm. Lego City vejbane og vejkryds indeholder 2 elementer og egner sig til børn fra 5 år.

Lego City Pickup brandbil

Nu er det tid til at slukke ildebranden. Med en Lego City brandbil er du altid klar til at ræse til ulykkesstedet og redde dagen. Lego City brandbil indeholder 131 elementer, deriblandt en brandchef minifigur, brandchefens off-road lastbil en trailer samt masser af lækkert brandslukningsudstyr. Lego City brandbil egner sig til børn i alderen 5-12 år.

Lego City Vejtromle

Nu kan du lave flere veje i Lego City. Med denne Lego City vejtromle kan du køre asfalten på plads overalt, så biler og borgere kan komme anstændigt omkring i byen. Tromlen kan dreje højre og venstre samtidig med, at den snurrer rundt. Æsken med Lego City vejtromle indeholder 208 elementer, deriblandt 2 arbejdere minifigurer samt en række tilbehør. Lego City vejtromle egner sig til børn i alderen 5-12 år.

Skriv en kommentar

 
Kalender
juli 2014
m ti o to f l s
« feb    
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  
Kategorier
Blogroll